Expert Liquids
Cos cumparaturi

Zubrowka

Zubrowka este legendara marca de vodka produsa in Polonia, cu aroma de iarba zimbrului, provenita din padurea Bialowieza. Cunoscuta drept "plamanul verde al Europei", padurea ancestrala ramane ultima de acest fel de pe continent si sursa a izvoarelor ce dau apa de mare puritate, utilizata pentru a tempera focul distilatului din grau. Totodata, pasunile sale adapostesc turma de bizoni salbatici (animalul national al Poloniei) emblema a brandului (Zubr = zimbru/bizon european).

Fiecarei sticle de vodka maturata in butoaie de stejar din sortimentele Bison Grass si Rose ii este adaugat in interior un fir de iarba, culeasa manual in timpul verii si uscata natural. Se spune despre aceasta ca ar avea proprietati afrodisiace.

Prezenta in peste 70 de tari, marca Zubrowka ocupa astazi locul 1 in tara de origine si locul 3 in topul celor mai mari branduri globale. 

Zubrowka Bison Grass Vodka 0.7L
New -10 %
Brand: Zubrowka Model: VVSBE2845
Zubrowka Bison Grass vodka este o bautura cu gust unic, dulce-amarui, cu indicii de stejar, artar si pin. Licoarea isi datoreaza puritatea impecabila si gustul bland originii naturale si utilizarii celor mai noi tehnologii de productie.Vodka este distilata de 7 ori si filtrata prin carbune de st..
39.98RON 44.42RON
Fără TVA:33.60RON
Zubrowka Biala Vodka 1L
New -10 %
Brand: Zubrowka Model: WCBE2917
Zubrowka Biala vodka este o bautura cu gust unic, caracter traditional si calitate exceptionala. Puritatea licorii este data de distilarea repetata (de 7 ori) si de filtrarea prin carbune de stejar si platina (tehnologie ce asigura si aroma delicata). Totodata, apa ce "domoleste" focul licorii din g..
48.14RON 53.49RON
Fără TVA:40.46RON
Zubrowka Biala Vodka 0.5L
New -10 %
Brand: Zubrowka Model: VVCBE2517
Zubrowka Biala vodka este o bautura lansata in 2010, cu gust unic, caracter traditional si calitate exceptionala. Puritatea licorii maturata in butoaie de stejar este data de distilarea repetata (de 7 ori) si de filtrarea prin carbune si platina (tehnologie ce asigura si aroma delicata). Totodata, a..
25.26RON 28.07RON
Fără TVA:21.23RON
Zubrowka Biala Vodka 0.7L
New -10 %
Brand: Zubrowka Model: WCBE2717
Zubrowka Biala vodka este o bautura limpede precum cristalul, cu gust usor, de cereale. Distilatul din grau de cea mai buna calitate trece prin 4 filtre succesive, ultimul dintre acestea fiind din platina. Bautura este finisata cu apa din sursa de mare puritate, din Padurea Bialowieza, un loc unic, ..
34.16RON 37.96RON
Fără TVA:28.71RON
Zubrowka Rose Vodka 0.7L
New -10 %
Brand: Zubrowka Model: VVSBE8700
Zubrowka Rose este cel mai nou sortiment de vodka al marcii, o bautura cu aroma de fructe salbatice si o concentratie alcoolica mai mica, potrivita ca aperitiv. Ca si varianta originala, distilata din grau de cea mai buna calitate si "imblanzita" cu apa de mare puritate, Zubrowka Rose are in fiecare..
36.40RON 40.45RON
Fără TVA:30.59RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?