Expert Liquids
Cos cumparaturi

Whisky > Bourbon Whiskey

Brand: Jack Daniel`s Model: EL83
Mult Jack, putina miere. Acesta este Honey whiskey, sortimentul cu baza de Old no. 7 si lichior de miere realizat in distileria proprie. Gustul, neasteptat de bun, este perfect alaturi de gheata, ori cafea, dar si intr-un cocktail sofisticat.Aspect: chihlimbar auriu.Miros: dulce, de caramel ..
65.39 Lei 82.85 Lei PRP
Fără TVA:54.95 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL86
Honey este un sortiment al deja celebrului Jack Daniel's Tennessee whiskey ce reduce din taria alcoolica, dar surprinde prin nuantele de gust.Realizat din amestecul clasicului Old no. 7 cu un lichior de miere si mirodenii, Honey este perfect servit rece, cu gheata, intr-un cocktail, sau peste ca..
142.60 Lei
Fără TVA:119.83 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL84
Jack Daniel's Honey este un mult asteptat lichior de miere si whiskey, usor floral, dulce, perfect pentru a fi servit cu gheata sau in cafea.Reteta mixului il are in prim plan pe clasicul Old no. 7, la care Master Distiller a adaugat un lichior de miere savuros. Pentru a-si dezvalui fiecare nuan..
90.43 Lei 109.61 Lei PRP
Fără TVA:75.99 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL77
Denumit si Old no. 7, Jack Daniel's este cel mai cunoscut Tennessee whiskey din lume. Distilatul din cereale si apa de izvor dintr-o pestera de adancime trece, picatura cu picatura, printr-un filtru din carbune de artar, de nu mai putin de 3 metri. Procesul lent, in urma caruia rezulta o bautura spi..
96.64 Lei 120.74 Lei PRP
Fără TVA:81.21 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL87
Single Barrel este un sortiment special din gama producatorului de Tennesse whiskey. Licoarea atent testata respecta aceleasi caracteristici de productie ca si Old no. 7, diferenta fiind facuta de maturare: intr-un singur butoi.Unul dintr-o suta de butoaie este ales de Master Distiller pentru a ..
208.01 Lei
Fără TVA:174.80 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL72
Jack Daniel's este un whiskey cu o traditie de peste un secol si jumatate. Realizat din porumb, grau si orz, in proportiile date de reteta originala a creatorului, amestecat cu apa de izvor de adancime, distilat in vase de cupru si filtrat prin carbune de artar, clasicul Jack este recunoscut in intr..
58.38 Lei
Fără TVA:49.06 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL75
O poveste inceputa in Lynchburg, in 1866, continua si astazi. Este povestea celui mai cunoscut Tennessee whiskey, diferit de toate celelalte prin procedeele de productie unice: porumb, grau si orz sunt amestecate in proportii ideale cu apa unui izvor de pestera calcaroasa, iar distilatul rezultat es..
65.39 Lei 82.85 Lei PRP
Fără TVA:54.95 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL73
Un Tennessee whiskey facut cu maiestrie, din ingrediente de cea mai buna calitate si maturat pana la perfectiune in butoaie realizate manual. Acesta este Jack Daniel's.Reteta, veche de un secol si jumatate, este pastrata si astazi, celebrandu-l astfel pe creatorul Jack. Amestecul de cereale in p..
10.40 Lei
Fără TVA:8.74 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL76
Jack Daniel's este un Tennessee whiskey cu o istorie ce depaseste granita unui secol si jumatate. Ce-l face deosebit de celelalte bauturi? Filtrarea distilatului prin nu mai putin de 3 metri de carbune de artar si pastrarea in butoaie pana la maturarea perfecta.Ingredientele alese, cereale de ce..
89.45 Lei 108.43 Lei PRP
Fără TVA:75.17 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL81
Povestea Jack Daniel’s incepe in Lynchburg, Tennessee, in 1866 si ramane aceeasi timp de peste un secol si jumatate. Ingredientele cheie, apa de izvor filtrata de solul calcaros al unei pesteri, combinatia ideala de cereale si filtrul din carbune de artar dau nastere celui mai cunoscut whiskey din l..
118.83 Lei 142.60 Lei PRP
Fără TVA:99.86 Lei
Brand: Jack Daniel`s Model: EL65
Gentleman Jack este un Tennessee whiskey cu aroma echilibrata, perfect pentru cele mai speciale ocazii. La baza sta reteta scrisa de insusi Jack Daniel's in 1866. Acesta gasise combinatia perfecta de porumb, grau si orz, cereale care maruntite, sunt apoi amestecate cu apa dintr-un izvor filtrat de s..
157.65 Lei
Fără TVA:132.48 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?