Expert Liquids
Cos cumparaturi

Unicum

Brand: Unicum Model: EL598
Unicum Szilva, cunoscut si ca Plum (pruna) este un lichior produs din peste 40 de ierburi si mirodenii atent alese din intreaga lume, dupa o reteta veche de peste 225 de ani.Szilva este asezat pentru maturare in butoaie de stejar, peste un strat de prune uscate, detaliu ce ii confera un gust apa..
49.66 Lei
Fără TVA:41.73 Lei
Brand: Unicum Model: EL04
Cunoscut si sub numele de Unicum Plum, Szilva ( denumirea maghiara pentru "pruna") este un lichior produs din peste 40 de ierburi si mirodenii atent alese din intreaga lume si dupa o reteta veche de peste 225 de ani.Diferenta intre sortimentul actual si cel clasic este data de modalitatea de imb..
70.06 Lei
Fără TVA:58.87 Lei
Brand: Unicum Model: EL02
Un distilat special, din peste 40 de plante si mirodenii, Unicum este unul dintre cele mai vechi lichioruri din plante din Europa, cu origini in capitala Ungariei.Reteta initiala din 1790, creata de Jozsef Zwack, este respectata si astazi intocmai. Ingredientele sunt impartite in mod egal: jumat..
72.59 Lei
Fără TVA:61.00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?