Expert Liquids
Cos cumparaturi

Traditionale

Bauturile traditionale sunt fabricate pe teritoriul national si inglobeaza materii prime locale, fara aditivi. Reteta utilizata este una tot traditionala, iar productia se face dupa metode mostenite de-a lungul mai multor generatii, cu adaptari tehnologice care pastreaza nealterate compozitia si calitatea.

Fiecare sortiment in parte este atestat conform unor proceduri specifice, cu respectarea fiecarui parametru impus.

In general, produsele traditionale precum tuica si palinca aduc specificul unei anumite zone geografice si poarta insemne usor identificabile, chiar si peste hotare.

Cauti o bautura traditionala, care sa aduca in pahar parfumul fructelor si maiestria artizanilor?

La Expert Liquids poti alege gama de bauturi premium Zetea, realizate exclusiv din fructe coapte si multiplu medaliate la competitiile de profil.

Brand: Russo Model: 8000296005279
Russo Grappa este o bautura ce ia nastere prin distilarea continua in vid a tescovinei de Greco di Tufo, pentru pastrarea intacta a aromelor. Grappa este maturata 12 luni in butoaie din lemn.Aspect: limpede, cristalin.Miros: delicat, cu note de fructe tropicale, flori de magnolie si wisteria..
92.00 Lei 102.22 Lei PRP
Fără TVA:77.31 Lei
Brand: Russo Model: 8000296002308
Russo Grappa este o bautura ce ia nastere prin distilarea continua in vid a tescovinei de Aglianico, pentru pastrarea intacta a aromelor. Grappa este maturata 12 luni in butoaie din lemn.Aspect: chihlimbar limpede, cristalin.Miros: fin, proaspat, cu note de coacaz negru si indicii picante.  ..
92.00 Lei 102.22 Lei PRP
Fără TVA:77.31 Lei
Brand: Russo Model: 8000296002759
Russo Grappa este o bautura alcoolica aromata, produsa exclusiv din tescovina Greco di Tufo, prin distilare continua in vid, pentru pastrarea intacta a aromelor.Grappa este maturata in butoaie din lemn.Aspect: chihlimbar stralucitor.Miros: buchet floral, de magnolie si glicina. Gust:..
92.00 Lei 102.22 Lei PRP
Fără TVA:77.31 Lei
Brand: Zetea Model: EL406
Tuica de Transilvania de la Zetea este o bautura spirtoasa triplu distilata, 100% naturala, realizata dupa retete traditionale vechi de peste un secol.Spre deosebire de palinca, care se extrage din marcuri de fructe ( prune, caise, pere, mere etc.), tuica se face exclusiv din prune intregi, netr..
88.41 Lei
Fără TVA:74.29 Lei
Brand: Zetea Model: EL399
Numai gustand licoarea intensa poate fi obtinuta o imagine completa a lichiorului de prune de la Zetea.Silvoriu este un amestec echilibrat de tuica de cea mai buna calitate, extract din prune coapte si miere de albine, creat dupa o reteta proprie. Este un produs - tribut, creat in cinstea lui Si..
136.10 Lei
Fără TVA:114.37 Lei
Brand: Zetea Model: EL401
Palinca de Ardeal este o bautura spirtoasa, 100% naturala, obtinuta prin distilarea mixului de fructe locale intr-o maniera traditionala, la o concentratie alcoolica de minim 50%.Cu o traditie completata de pasiune, perseverenta si investitie in tehnologie, povestea brandului romanesc Zetea ia o..
79.10 Lei
Fără TVA:66.47 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?