Expert Liquids
Cos cumparaturi

Bucură-te de Rose! Cumpără 1 Courvoisier XO - CADOU 🎁 1 Larios Gin Rose

Cumpără 1 Courvoisier VSOP - CADOU 🎁 1 Maschio Prosecco Rose

Tequila

Tequila este un distilat din agave albastre (Weber blue) ce se produce in principal in Jalisco, o regiune geografica mexicana cunoscuta in intreaga lume.

In functie de timpul de invechire, tequila poate fi:

- blanco (silver/ argintie) - imbuteliata imediat dupa distilare, sau la cel mult 2 luni dupa;

- reposado - pastrata in butoaie intre 2 luni si 1 an;

- anejo (vintage/ invechita) - tinuta intre 1 si 3 ani in butoaie mici, din stejar;

- extra anejo - categorie inventata in 2006, pentru tequila ce sta cel putin 3 ani la maturat.  

Bautura spirtoasa, devenita simbol national inca din secolul al XVI-lea, poate fi consumata ca atare, intr-un shot, cu sare si lime, dar si in cocktailuri surprinzatoare.

Printre cele mai cunoscute mixuri sunt: Margarita, Tequila Sunrise, Paloma Brava si Tequini.

La Expert Liquids gasesti marci celebre de tequila Oro, precum Olmeca Gold, un Reposado premium de la Don Julio, dar si un Blanco ce poate fi oferit cadou unui cunoscator. Descopera-le! 

Brand: Sauza Model: 7501005612104
Sauza Gold este o tequila aurie no age, dublu filtrata, cu arome distincte de agave Weber Blue si indicii de caramel. Fondata in 1873 de Don Cenobio Sauza, la Perseverancia din Tequila, Mexic, este cea dintai distilerie ce aduce licoarea pe harta lumii, prin export.Produsa dupa metode traditiona..
70.58 Lei 78.42 Lei PRP
Fără TVA:59.31 Lei
Brand: Juarez Model: 88352100227
Juarez Silver este o tequila fabricata din agave Weber Blue, cultivate in regiunea Jalisco, Mexic. Versatilitatea sa o face sa ocupe, actualmente, locul 4 printre cele mai vandute sortimente de tequila din SUA. Profesionistii o mixeaza cu succes intr-un Tequila Sunrise, sau intr-o Margarita savuroas..
79.23 Lei 95.08 Lei PRP
Fără TVA:66.58 Lei
Brand: Juarez Model: 88352100272
Juarez Gold este o bautura versatila, fabricata din agave Weber Blue, cultivate in muntii din Jalisco, Mexic. Este o bautura perfecta pentru mixologi, acestia recomandand sa fie savurata intr-o Margarita delicioasa, ori intr-un Tequila Sunrise.Aspect: galben auriu. ..
79.23 Lei 95.08 Lei PRP
Fără TVA:66.58 Lei
Brand: Herradura Model: EL132
Herradura Silver este o tequila eleganta, realizata din agave Blue Weber si maturata timp de 45 de zile in butoaie de stejar alb. Atat ingredientele premium, cat si procesul de productie si invechirea contribuie la definitivarea gustului unic, plin, robust.Silver este primul sortiment al Herradu..
189.27 Lei
Fără TVA:159.05 Lei
Brand: Camino Real Model: EL54
Ca si sortimentul Blanco, tequila Gold este produsa in distileria Camino Real din regiunea mexicana Jalisco de mai bine de 7 decenii.Materia prima, agave Weber blue de cea mai buna calitate, este combinata cu zaharul din melasa de trestie si apoi distilata in mod traditional. Culoarea specifica ..
67.13 Lei
Fără TVA:56.41 Lei
Brand: Camino Real Model: EL53
Camino Real Blanco este o tequila cu gust aromat de agave albastre potrivita pentru cocktailuri cu gheata, Sangrita mexicana, sau pentru a fi servita in pahare de shot, cu sare si lime.Istoria distileriei Camino Real din Jalisco reuneste 7 decenii de experienta in producerea licorii din agave si..
61.38 Lei
Fără TVA:51.58 Lei
Brand: Jose Cuervo Model: EL246
Jose Cuervo este cea mai veche tequila din lume si isi are originile in oraselul cu acelasi nume din regiunea Jalisco.Distilata din agave albastre de cea mai buna calitate, Especial Silver este produsa de familia Cuervo inca din 1795. Bautura este usoara si catifelat, insa nu duce lipsa de carac..
72.42 Lei
Fără TVA:60.86 Lei
Brand: Don Julio Model: EL224
Cand spui Don Julio, spui supertequila, spui superpremium. Recunoscut peste tot in lume pentru calitatea sa, distilatul de agave albastre provine din oraselul mexican Atotonilco si poarta numele creatorului sau, Don Julio Gonzalez-Frausto Estrada, care a inceput sa distileze tequila inca de cand ave..
290.97 Lei
Fără TVA:244.51 Lei
Brand: Don Julio Model: EL223
Don Julio este considerata prima tequila super premium din lume, iar Blanco este cea mai pura forma de tequila din gama. Este baza de la care se porneste in crearea oricarui alt sortiment din portofoliu. Fiecare picatura de distilat de agave albastre reuneste 4 decenii de perfectionare continua...
219.28 Lei
Fără TVA:184.27 Lei
Brand: Olmeca Model: EL339
Tequila Gold este un amestec unic de bauturi spirtoase tinere si invechite, armonios echilibrate si "odihnite" in butoaie de stejar timp de 5 luni.Gama Olmeca a fost creata in 1967 si este realizata la distileria Colonial de Jalisco din Mexic, sub ingrijirea lui Jesus Hernandez, Maestro Tequiler..
70.63 Lei
Fără TVA:59.35 Lei
Brand: Olmeca Model: EL338
Olmeca Blanco este o tequila tanara, fabricata din agave Weber Blue, cultivate in muntii Los Altos din Jalisco, Mexic.Fermentarea organica ce are loc dupa macinarea agavelor pe piatra de moara si distilarea in vase de cupru, dau bauturii un caracter puternic si o calitate superpremium.Olmeca..
70.63 Lei
Fără TVA:59.35 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?