Expert Liquids
Cos cumparaturi

Russian Standard Vodka

Povestea Russian Standard se inspira din munca si filosofia lui Dmitri Mendeleev, inventatorul Tabelului periodic al elementelor. Acesta credea cu tarie in gasirea unui echilibru si a unei ordini naturale in fiecare lucru.

De aici izvoraste convingerea antreprenorului Roustam Tariko si a artizanilor Russian Standard ca pot crea o bautura cu un raport perfect intre apa si alcool. In ajutorul lor vine si localizarea geografica a marcii: St Petersburg se afla in apropierea lacului Ladoga, al carui ape moi, de origine glaciara, cu putine impuritati, sunt ideale. Nu mult mai departe se regaseste bogatul sol negru al stepelor rusesti, unde se cultiva in tihna graul de iarna de cea mai buna calitate. Ingredientele naturale sunt apoi reunite intr-o distilerie de ultima generatie si trec prin nu mai putin de 200 de etape disticte de productie.

Rezultatul: "o vodka asa cum ar trebui sa fie".   

Russian Standard Vodka Hermitage Special Edition 0.7L
New -15 %
Brand: Russian Standard Vodka Model: VVIRA7020IMP
Russian Standard este o vodka incredibila, un simbol al maiestriei artizanilor si o garantie a calitatii premium a marcii.Distilata in 200 de etape distincte, din grau de iarna si apa pura de lac glaciar, licoarea trece succesiv prin 3 filtre unice in lume: carbune de mesteacan, cristal de cuart..
47.54RON 55.93RON
Fără TVA:39.95RON
Russian Standard Vodka Lyubavin Special Edition 0.7L
New -15 %
Brand: Russian Standard Vodka Model: VVIRA7011IMP
Russian Standard vodka este o bautura premium, eleganta, ce denota opulenta si lux, amintind de fastuoasa Curte Imperiala.Provenind din grau de iarna fermentat si apa pura a lacului glaciar Ladoga, licoarea este distilata in nu mai putin de 200 de etape si filtrata succesiv prin: carbune de mest..
47.54RON 55.93RON
Fără TVA:39.95RON
Russian Standard Vodka 1L
New -17 %
Brand: Russian Standard Vodka Model: VVIRA7006IMP
Russian Standard este o vodka premium, de mare puritate, simbol al luxului accesibil si al permanentei cautari a perfectiunii.Distilata din grau moale de iarna provenit din stepele reci ale patriei lui Dmitri Mendeleev si amestecata cu apa pura de izvor glaciar, Standard vodka este mandria creat..
60.10RON 72.59RON
Fără TVA:50.51RON
Brand: Russian Standard Vodka Model: EL420
Russian Standard este simbolul echilibrului, inspirat din filosofia profesorului Dmitri Mendeleev ("parintele Tabelului periodic al Elementelor").Apa de mare puritate a lacului Ladoga, provenita dintr-o morena glaciara si graul moale de iarna cultivat in solul negru al stepelor rusesti sunt reun..
46.05RON 55.93RON
Fără TVA:38.70RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?