Expert Liquids
Cos cumparaturi

Regulamente campanii

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOTIONALA "HAPPY SPRING DAYS"

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

"HAPPY SPRING DAYS" (denumita in cele ce urmeaza "Campanie") este organizata de S.C. SIMBA.CO IMPORT SRL cu sediul in Bacau, str. Calea Republicii, nr. 193, camera 6, etaj 1, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J4/666/25.06.2015, Cod Unic de Inregistrare RO 34698618 – denumita in continuare "Organizator" si se va desfasura pe site-ul www.expertliquids.ro.

Participantii la Campanie (denumiti in continuare "Participanti") sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei (denumit in continuare "Regulamentul Oficial"), potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi disponibil online pe site-ul expertliquids.ro, pe intreaga perioada de desfasurare a Campaniei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricând prezentul Regulament Oficial, aceste modificări urmând să intre in vigoare numai dupa ce acestea au fost anuntate oficial in mediul online.

SECTIUNEA 2. CONDITII DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de 18 ani (implinita la data inceperii campaniei), cu capacitate deplina de exercitiu, care achizitioneaza produse participante la Campanie de pe site-ul expertliquids.ro in perioada mentionata mai jos, in limita stocului disponibil pe site.

Decizia de intrare in Campanie conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru Participanti.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura online in perioada 01 – 08.03.2021 pe site-ul www.expertliquids.ro.

SECTIUNEA 4. INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

Produsele participante la Campanie sunt afisate pe expertliquids.ro.

Brandurile participante la Campanie sunt urmatoarele:

Riunite Lambrusco Rose (https://expertliquids.ro/riunite-lambrusco-rose-emilia-igt-0.75l), Riunite Butterfly Lambrusco (https://expertliquids.ro/riunite-butterfly-lambrusco-rose-0.75l), Cantine Maschio Prosecco Millesimato (https://expertliquids.ro/maschio-prosecco-doc-rose-extra-dry-millesimato-2019-0.75l)

Campania se desfasoara in limita stocului disponibil de produse.

Mecanismul de accordare a prodului cadou se realizeaza astfel:

  1. La cumparaturi de minimum 200 de lei, indiferent de produsele achizitionate, participantul va primi o sticla de Lambrusco Rose (https://expertliquids.ro/riunite-lambrusco-rose-emilia-igt-0.75l) cu discount 99,99 %.
  2. La cumparaturi de minimum 300 de lei, indiferent de produsele achizitionate, participantul va primi o sticla de Butterfly Lambrusco (https://expertliquids.ro/riunite-butterfly-lambrusco-rose-0.75l) cu discount 99,99 %.
  3. La cumparaturi de minimum 400 de lei, indiferent de produsele achizitionate, participantul va primi o sticla de Prosecco Millesimato (https://expertliquids.ro/maschio-prosecco-doc-rose-extra-dry-millesimato-2019-0.75l) cu discount 99,99 %.

 

Produsul oferit cadou va fi adaugat manual de catre EXPERT LIQUIDS in coletul participantului in functie de valoarea pragului sumei totale.

Cadoul va fi afisat, de asemenea si pe factura finala cu discount 99,99%.

 

SECTIUNEA 5. LEGISLATIE SI LITIGII

Prezentul regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una din clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 6. FORTA MAJORA

Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

SECTIUNEA 7. INCETAREA CAMPANIEI

Daca, din orice motiv, Campania nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul perioadei de incheiere a Campaniei, se va anunta oficial pe site-ul expertliquids.ro.

SECTIUNEA 8. LIMITAREA RASPUNDERII

Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la aceasta Campanie.

Produsele achizitionate de pe site-ul expertliquids.ro in cadrul prezentei Campanii, sunt oferite fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin participarea la Campanie si achizitionarea de produse de pe site-ul expertliquids.ro., se considera ca toti Participantii si-au dat consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru detalii privind protectia datelor cu caracter personal va rugam sa accesati https://expertliquids.ro/prelucrarea-datelor-personale.

 

01.03.2021S.C Simba.Co Import S.R.L.
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?