Expert Liquids
Cos cumparaturi

MiP - Domaine Sainte Lucie et Les Diables

Povestea incepe in 1979, prin crearea plantatiei de vita de vie de catre tatal Virginiei, la poalele  Mont Sainte-Victoire, in Puyloubier.

Pana in 2004 insa, productia de struguri ajungea in comert ca atare. Abia in 2005 s-a nascut ideea de crama proprie si de vin local, idee ingrijita de fiica pasionata de oenologie.

A fost creat conceptul Made in Provence si s-au dezvoltat ambalaje originale si de bun gust pentru vinuri pe masura.

Prima tinta a fost clientela tanara si la moda, prin inlaturarea imaginii de produs inaccesibil pe care o avea vinul.

Primul MiP rosu, denumit Cotes de Provence Sainte-Victoire, a fost un succes. Culoarea era de lemn de trandafir limpede, mirosul avea note minerale, usor acide, gustul era proaspat si delicat, de fructe de padure rosii si citrice. Cea dintai bijuterie dintr-o serie lunga.

In anul urmator au aparut Cotes de Provence "Made in Provence" si Sainte-Victoire "Lucie". Totul era pe drumul cel bun.

In pivnita, sticlele mai mari, Jeroboam si Methuselah, au fost pregatite, etichetele stantate manual, gaturile ceruite sticla dupa sticla.

Vinurile din Domaine des Diables au devenit un punct de referinta pentru vinurile din Cotes de Provence in mai putin de zece ani, pe buna dreptate.

Intreaga istorie vini-viticola este dezvoltata pe: https://www.mip-provence.com/en/.

Un vin racoritor, usor de baut si placut tuturor gusturilor.ZONA DE PRODUCTIE: Cotes de Provence.SOI DE STRUGURI: 100% Vermentino.NOTE DE DEGUSTARE: Vin cu o roba de culoare verzuie atunci cand este tanar, obtine odata cu trecerea timpului nuante aurii. Miros exploziv de fructe, cu note ..
49.49 Lei 54.99 Lei PRP
Fără TVA:41.59 Lei
Un vin rosu de Provence ce va uimi invitatii atat prin aroma, cat si prin eleganta.ZONA DE PRODUCTIE: Cotes de Provence.SOI DE STRUGURI:  80% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon.NOTE DE DEGUSTARE: O roba profund intensa si un nas puternic, cu note predominante de fructe rosii confiate si proas..
66.52 Lei 77.35 Lei PRP
Fără TVA:55.90 Lei
Classic Rose a fost catalogat de catre expertii in domeniu drept cea mai buna alegere in raportul calitate - pret - popularitate.ZONA DE PRODUCTIE: Cotes de Provence.SOI DE STRUGURI: 60% Cinsault, 20% Syrah, 20% Grenache.NOTE DE DEGUSTARE: Vin cu roba in nuante foarte palide de coral, cu..
57.12 Lei
Fără TVA:48.00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?