Expert Liquids
Cos cumparaturi

Les Freres Laffitte

Familia Laffitte a locuit in Gasconia inca din timpuri medievale, fapt atestat de documente din secolul al XV-lea, bine pastrate.

Anterior, proprietatea a fost transmisa din tata in fiu de-a lungul secolelor. Acum este pentru prima data in istorie cand familia Laffitte are 2 fii, Christophe si Sebastien, care continua traditia producerii de vin.

Tandemul a creat "Domaine Laffitte" si "Le petit Gascoun", respectand munca stramosilor si creand o uniune durabila, stabila ( in gascona "la fitte" inseamna "piatra").

Intr-o singura generatie, proprietatea a crescut de la 18 la 120 de ha de vie, cultivand mai multe soiuri de struguri: Sauvignon blanc si gris, Colombard, Gros si Petit Manseng, Cabernet franc etc.

Expresive si generoase, vinurile Domaine Laffitte sunt despre placerea gustului si despre comunitate, despre oamenii speciali din viata fiecaruia, adunati in jurul aceleiasi mese.

Povestea “gansacului” si “ratoiului” se regaseste pe: https://www.lesfrereslaffitte.com/.

Brand: Les Freres Laffitte Model: 3760267721113
Noul Laffitte alb este un vin demisec versatil, cu gust proaspat si rotund, o asociere unica a doua soiuri nobile de struguri cultivati in Gasconia.Sauvignon Blanc&Gros Manseng este un vin versatil, perfect pentru petreceri si reuniuni.ZONA DE PRODUCTIE: IGP Cotes de Gascogne.SOI DE STRU..
39.32 Lei
Fără TVA:33.04 Lei
Brand: Les Freres Laffitte Model: 3760267721069
Laffitte Rose este proaspat, fructat, gourmand, viu, rotund. Vinul este obtinut printr-o macerare care dureaza cateva ore si presare la rece. Fermentarea se face la temperaturi scazute, iar imbatranirea pe drojdii fine este lunga.Laffitte Rose aduce in pahar o raza de soare de vara indiferent de..
29.63 Lei
Fără TVA:24.90 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?