Expert Liquids
Cos cumparaturi

Knappogue Castle

Cand whiskey-ul provine de la un castel, stim sigur ca este potrivit pentru un rege.

In 1966, Mark Edwin Andrews a cumparat Knappogue Castle, un castel din secolul al XV-lea din Irlanda, care era in ruina. A urmat, incercand sa readuca structura la starea initiala de glorie si maretie, un ambitios program de restaurare.

In acelasi timp, Andrews a inceput sa cumpere butoaie de whiskey din distilerii de top din tara. Butoaiele au fost  imbatranite si imbuteliate sub ceea ce este acum eticheta Knappogue Castle. Ultima sa imbuteliere, un vintage din 1951,  este apreciat de cunoscatori drept cel mai vechi si mai rar whiskey irlandez disponibil pe piata.

Multi ani mai tarziu, fiul sau, Mark Andrews III, va aduce Knappogue 1951 si mostenirea tatalui pe pietele internationale.

Foarte neted si aromat, Knappogue Castle Single Malt este facut cu apa de izvor si malt de orz. "Malted" inseamna ca orzul a germinat si apoi a fost oprit din crestere cu ajutorul caldurii.

Recunoscut pentru producerea unui whiskey exceptional, orzul este apoi uscat in cuptoare, fara utilizarea carbunelui. Acest proces permite ca aroma curata a maltului de orz sa nu fie alterata de tonuri de fum, intr-un triplu distilat din "inima" alcoolului.

Povestea facinanta a marcii poate fi gasita si pe https://www.knappoguewhiskey.com/

Brand: Knappogue Castle Model: EL508
Castle Knappogue este un whiskey de 14 ani, rezultat al unui blend de single malt, imbatranit in doua tipuri de lemn: butoaie de bourbon si butoaie de sherry Oloroso.Este filtrat fara racire si imbuteliat in cantitati limitate.Aspect: auriu, cu insertii de chihlimbar.Miros: note de mere ..
358.07RON 421.26RON
Fără TVA:300.90RON
Knappogue Castle 12Yo Whiskey 0.7L Knappogue Castle 12Yo Whiskey 0.7L
New -20 %
Brand: Knappogue Castle Model: EL507
Knappogue Castle 12Yo, semnatura casei, este un single malt exceptional, realizat exclusiv din malt de orz. Fiecare lot este in intregime triplu distilat in vase de cupru si apoi este imbatranit in butoaie de stejar bourbon timp de doisprezece ani. Procesul delicat de distilare, alaturi de clima ume..
216.50RON 270.63RON
Fără TVA:181.94RON
Brand: Knappogue Castle Model: EL183
Knappogue Castle in varsta de 16 ani este produs din orz triplu distilat si imbatraneste timp de cel putin 14 ani in butoaie de bourbon, iar apoi este finisat in butoaie de sherry Oloroso pentru inca 2 ani.Acest detaliu adauga whiskeyului irlandez notele complexe de sherry si nuca.Aspect: ch..
438.08RON 515.39RON
Fără TVA:368.14RON
Brand: Knappogue Castle Model: EL185
In 1966, Mark Edwin Andrews a cumparat Knappogue Castle, un castel irlandez din secolul al XV-lea si a initiat un program ambitios de restaurare, incercand sa readuca structura la gloria si grandoarea de demult. In acelasi timp, Andrews a inceput sa cumpere butoaie de whiskey fin, din distilerii de ..
270.63RON
Fără TVA:227.42RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?