Expert Liquids
Cos cumparaturi

Intrebari frecvente

Am nevoie de cont sa pot plasa o comanda?

Detalii despre plasarea unei comenzi gasiti la https://expertliquids.ro/cum-comand. Pentru a inregistra comanda, va trebui introduceti datele dumneavoastra. Astfel, aveti posibilitatea de a va loga in cont, de a crea un cont sau de a comanda ca vizitator.

Ce metode de plata sunt acceptate/ cum platesc?

Plata produselor comandate pe https://expertliquids.ro/ poate fi efectuata:

  1. Ramburs (in numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  2. Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plati EuPlatesc), comisionul pentru tranzactie va fi 0%.
  3. Prin transfer bancar – in baza facturii emise de Simba.Co Import. Dupa efectuarea transferului in contul IBAN: RO 69 INGB  0008 0082 1851 8917 deschis la ING Bank, va trebui sa trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: comenzi@expertliquids.ro. Livrarea produselor se va face numai dupa ce avem confirmarea de la banca noastra privind plata efectuarea platii si dupa ce veti fi contactat de catre un reprezentant ExpertLiquids. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nefiind efectuata livrarea.

Mai multe informatii despre metodele de plata gasiti la: https://expertliquids.ro/cum-platesc.

Care sunt metodele de transport oferite?

Expert Liquids va livra comenzi doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea comenzii la adresa mentionata de Client/Cumparator va fi realizata de catre firma de curierat agreata de Expert Liquids. Detalii privind livrarea produselor gasiti la: https://expertliquids.ro/livrare-produse.

In cat timp ajunge comanda la mine?

Livrarea comenzilor se face in 2-5 zile lucratoare. Termenul de livrare este influentat de ora la care s-a plasat comanda (comenzile plasate dupa ora 13:00 vor fi prelucrate in ziua urmatoare).

Care este politica de retur?

Potrivit legislatiei in vigoare (OUG nr.34/2014) Clientul/Cumparatorul poate returna bauturile comandate de pe ExpertLiquids, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia coletului cu produse, fara a invoca un motiv.

Clientul/Cumparatorul va trebui sa ne comunice in termenul mai sus mentionat prin e-mail la comenzi@expertliquids.ro sau telefonic la 0737.937.934 (reteaua Vodafone), de luni pana vineri, in intervalul orar: 7:30 -16:00, ca vrea sa returneze din produsele achizitionate de pe https://expertliquids.ro/.

De asemenea poate intra pe site la sectiunea Returnarea produselor (https://expertliquids.ro/cerere-retur), sa completeze Formularul cu informatii despre comanda si informatiile despre produs si motivul returului si sa ne trimita acele informatii respectand pasii indicati acolo. Completarea tuturor campurilor prezente pe pagina este obligatorie pentru trimiterea cererii de retur catre ExpertLiquids.

In termen de maxim 48 ore veti fi contactat de un reprezentant, cu care veti stabili detaliile procesului de retur produse.

Informatii privind politica de retur a produselor gasiti la: https://expertliquids.ro/cerere-retur.

 

Pentrudetalii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau pagina de contact (https://expertliquids.ro/contact).

 
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?