Expert Liquids
Cos cumparaturi

Gosling's

Istoria lui Black Seal Rum si a familiei Gosling a inceput cu mult timp in urma. In primavara anului 1806, James Gosling, fiul cel mare al lui William Gosling, comerciant de vinuri si bauturi spirtoase, a pornit din Anglia pe nava Mercur, cu marfuri, avand drept destinatie America.

Dupa nouazeci si unu de zile grele pe mare, au fost nevoiti sa lase ancora in St. George's, Bermuda. Fratii Gosling au deschis aici un magazin  care a functionat nu mai putin de 127 de ani.

Primele butoaie de stejar de distilat de rom au ajuns in Bermuda in 1860. Dupa multe experimene, romul Black Seal a fost ambalat si oferit spre comercializare.

Vandut in prima etapa doar la butoi, imbuteliat apoi in sticle de sampanie  aduse de clienti, recuperate de la politia britanica , "vechiul rom" a primit ulterior numele de "sigiliul negru" gratie etanseizarii dopurilor cu ceara neagra.

Calitatea licorii ce are in spate doua secole de traditie a fost, an de an, recunoscuta de expertii in domeniu.

Pentru pasionati, detalii pot fi regasite si pe pagina producatorului: https://www.goslingsrum.com/.

Brand: Goslings Model: EL532
Goslings Dark'n Stormy Cocktail este o combinatia exceptionala dintre romul Black Seal si berea de ghimbir, intr-o singura doza, gata de savurat.Cu o concentratie alcoolica de 10%, fara baza de malt si perfect carbonatata, Dark'n Stormy este mixul aromat, perfect pentru petreceri. Se recomanda s..
13.43RON 17.91RON
Fără TVA:11.29RON
Brand: Goslings Model: 5391338002817
Goslings Dark'n Stormy este noutatea acestei veri: combinatia exceptionala dintre romul Black Seal si berea de ghimbir, intr-o singura doza, gata de savurat.Cu o concentratie alcoolica mai mica, de numai 4.5%, fara baza de malt si perfect carbonatata, Dark'n Stormy este mixul aromat, perfect pen..
10.76RON
Fără TVA:9.04RON
Goslings Ginger Beer 0.33L
Hot -25 %
Brand: Goslings Model: EL178
Goslings este o bere de ghimbir perfect echilibrata, ce rafineaza un delicios Dark'n Stormy, fiind singura bautura creata strict pentru a face cocktailuri de culoare inchisa.Conceputa in nu mai putin de un an, berea de ghimbir poarta un gust dual, intre dulce si picant, potrivit cu profilul de a..
5.49RON 7.31RON
Fără TVA:5.03RON
Brand: Goslings Model: EL177
Vandut initial doar la butoaie, sub denumirea de "old rum", Black Seal a fost mai apoi ambalat in sticle de sampanie, ale caror dopuri erau sigilate cu ceara neagra. Multi ani mai tarziu, un joc de cuvinte si imagini a dus la nasterea denumirii actuale, Black Seal.Se serveste mixat cu bere de gh..
99.76RON 124.70RON
Fără TVA:83.83RON
Brand: Goslings Model: EL176
Goslings Black Seal Bermuda este un rom special, ingloband alcool din doua moduri de distilare: in vase de ceramica, asa cum este folosit la cognacurile fine si distilare continua, asa cum este folosit la grappa. Primul mod confera aroma, celalalt da o eleganta subtila, iar impreuna fac minuni.T..
148.94RON 186.18RON
Fără TVA:125.16RON
Brand: Goslings Model: EL179
Vreme de sapte generatii, Gosling a dat nume unui rom neted, complex, delicios de intunecat, dar vremurile si gusturile arareori raman aceleasi.Goslings Gold Seal Rum, primul produs nou dupa un secol de activitate, este total diferit de consacrata bautura de culoarea ambrei. Robusta, dar remarca..
99.76RON 124.70RON
Fără TVA:83.83RON
Brand: Goslings Model: EL180
Old Family Reserve, romul profund si intunecat, savurat timp de generatii doar de membrii Gosling, este acum impartit cu prietenii din toata lumea.Numele primit de aceasta varietate de rom provine de la sursa licorii, acelasi amestec inconfundabil Black Seal Rum, invechit si mai mult in butoaiel..
357.90RON 447.38RON
Fără TVA:300.76RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?