Expert Liquids
Your Cart

Energy Drinks

Brand: Red Bull Model: EL578
Bautura energizanta aparuta pentru prima oara in 1987 aduce la nivelul gustului aroma de cocos, pastrand totodata aceeasi prospetime si beneficiile binecunoscute ale unui energy drink menit sa sustina corpul in perioadele de efort intens.Red Bull Cocos respecta sloganul "Red Bull iti da aripi" s..
4,48RON
Fără TVA:4,11RON
Brand: Red Bull Model: EL580
"Red Bull iti da aripi", de data aceasta si in varianta Tropical. Bautura energizanta aparuta initial in 1987 se reinventeaza, aducand la nivelul gustului aroma de fructe tropicale si pastrand totodata aceeasi prospetime si beneficiile binecunoscute ale unui energy drink menit sa sustina corpul in p..
4,48RON
Fără TVA:4,11RON
Brand: Red Bull Model: EL581
Red Bull este o bautura energizanta, pe baza de cafeina, taurina, vitamine B, zahar si apa de izvor din Alpi. Aparuta pe piata inca din 1987, Red Bull a fost creata pentru a veni in sprijinul sportivilor de performanta, al studentilor, dar si al celor care lucreaza multe ore, sau in conditii dificil..
6,73RON
Fără TVA:6,17RON
Red Bull Energy Drink 0.25L
New -12 %
Brand: Red Bull Model: EL577
Toata lumea recunoaste sloganul "Red Bull iti da aripi". In cutiile alb-albastre se afla o bautura energizanta apreciata in intreaga lume de sportivi de performanta, studenti, dar si de cei care lucreaza in domenii solicitante din punct de vedere fizic si mental.Ingrediente: apa carbogazificata,..
4,60RON 5,21RON
Fără TVA:4,22RON
Brand: Red Bull Model: EL579
Red Bull este o bautura energizanta apreciata in intreaga lume, in special de sportivi de performanta, studenti, dar si de cei care lucreaza in domenii solicitante din punct de vedere fizic. Varianta Sugarfree a fost creata pentru consumatorii care nu doresc, sau nu pot consuma zahar.Ingrediente..
4,48RON
Fără TVA:4,11RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?