Expert Liquids
Your Cart

Crama Ceptura

Brand: Crama Ceptura Model: EL586
Vinarsul VSOP de la Bardar este un cupaj de distilate din vin cu varste diferite, maturat timp de cel putin 5 ani in butoaie de stejar. Bardar este o companie din Republica Moldova, cu aproape 100 de ani de experienta in domeniul distilarii, aflata astazi printre primii 3 in topul producatorilor loc..
35,77RON
Fără TVA:30,06RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL585
Vinarsul XO de la Bardar este un cupaj din cele mai bune distilate din vin cu varste diferite, maturat timp de 7 ani in butoaie de stejar.Bardar este o companie cu traditie in domeniul distilarii, creata in 1929 de catre un antreprenor german, in localitatea cu acelasi nume. Astazi, Bardar se af..
47,70RON
Fără TVA:40,08RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL584
Vinarsul VSOP de la Bardar este un cupaj de distilate din vin cu varste diferite, alese de cei mai buni specialisti ai marcii, maturat timp de cel putin 5 ani in butoaie de stejar.Bardar este o companie din Republica Moldova, cu aproape 100 de ani de experienta in domeniul distilarii, creata in ..
35,77RON
Fără TVA:30,06RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL583
Vinarsul VS de la Bardar este un cupaj de distilate din vin cu varste diferite, alese de cei mai buni specialisti, maturat timp de 3 ani in butoaie de stejar.Bardar este o companie din Republica Moldova, cu aproape 100 de ani de experienta in domeniul distilarii, creata in 1929 de catre un antre..
32,19RON
Fără TVA:27,05RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL551
Cervus Magnus Monte Roze este un vin sec, proaspat, cu buchet de fructe rosii si gust potrivit mai ales doamnelor si domnisoarelor.ZONA DE PRODUCTIE: Dealu Mare.SOI DE STRUGURI: Cabernet Sauvignon.NOTE DE DEGUSTARE: Aspect – roz, cu indicii de chihlimbar. Aroma – proaspata, de fructe ros..
27,42RON
Fără TVA:23,04RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL550
Feteasca Regala din gama Cervus Magnus Monte este un vin alb sec, cu aroma complexa, cu buchet fructat si nuante florale. Este un vin obtinut din struguri fermentati la rece, pentru a pastra toate detaliile specifice. Eticheta aurie aduce in prim plan un cerb (simbol regal al zonei), in peisajul mon..
27,42RON
Fără TVA:23,04RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL549
Cervus Magnus Monte Feteasca Neagra este un vin rosu sec, bogat, plin, corpolent, ce se lasa la baricat minim 6 luni, detaliu ce ii confera gust catifelat si taninuri moi. Eticheta eleganta, aurie, completeaza un vin a carui spirit nobil transpare si confirma.ZONA DE PRODUCTIE: Dealu Mare.SO..
27,42RON
Fără TVA:23,04RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL547
Feteasca Regala din gama Astrum Cervi este un vin alb demisec, proaspat, cu arome florale si gust elegant, obtinut prin fermentatie la temperatura scazuta.ZONA DE PRODUCTIE: Dealu Mare.SOI DE STRUGURI: Feteasca Regala.NOTE DE DEGUSTARE: Aspect – galben, cu nuante verzui. Aroma – proaspat..
16,10RON
Fără TVA:13,53RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL548
Astrum Cervi Rose este un vin demisec cu gust armonios, cu arome de fructe rosii si indicii de trandafir. Gama Astrum Cervi primeste denumirea de la legenda locala ce spune ca cerbii, regi ai locului, coboara in cramele din Dealu Mare, binecuvantand strugurii si, implicit, vinul.ZONA DE PRODUCTI..
16,10RON
Fără TVA:13,53RON
Brand: Crama Ceptura Model: EL546
Vinurile din gama Astrum Cervi se obtin din soiuri de struguri cu insusiri tehologice superioare, cu aspect limpede, cristalin, fara sedimente, cu gust armonios si denumire de origine controlata. Cabernet Sauvignon din gama Astrum Cervi este un vin rosu demisec, complex, cu gust elegant, usor astrin..
16,10RON
Fără TVA:13,53RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?