Expert Liquids
Cos cumparaturi

Brandy

Brandy defineste o categorie mare de distilate din fructe, fara restrictii de ordin geografic in ceea ce priveste productia. Cu alte cuvinte, bautura poate fi regasita peste tot in lume si se face din: mere, pere, cirese, struguri, sau amestec de fructe.

Inceputul procesului sta in fermentatia ingredientelor, urmata de distilarea propriu-zisa. Un brandy premium inglobeaza soiuri de struguri de calitate, se distileaza de doua ori, in cantitati mici si se lasa la maturat in butoaie cel putin 2 ani inainte de imbuteliere.

Brandy-urile de larg consum folosesc fructe generice, sunt distilate o singura data, sunt invechite in butoaie de stejar si amestecate inainte de imbuteliere.

Tipuri:

- Armagnac - o bautura realizata conform unor standarde stricte, intr-o anumita zona geografica, distilat o singura data, cu arome mai puternice decat celelalte

- Cognac - produs doar intr-un areal geografic strict delimitat, dupa reguli clare, de obicei din struguri Ugni Blanc, dublu distilat, invechit in butoaie de stejar, supranumit "eau de vie"

- American brandy - o bautura mai ieftina decat cele provenite din Hexagon, dar de o calitate decenta

- Calvados - brandy produs in Franta, din mere, maturat timp de 2 ai in butoaie de stejar, cu note de caramel

- Applejack - brandy american de mere, ceva mai putenic decat Calvados

- Pisco - bautura specifica zonei Chile si Peru, din struguri, maturat fie in damingene (Peru), fie in Butoaie (Chile), cu particularitati de gust specifice

- Grappa - brandy de tescovina, produs de italieni, supranumita "apa de foc", a carui gust aduce usor cu un cognac mai dulce.

Cauti un brandy premium, potrivit pentru reuniuni, sau cadouri rafinate?

La Expert Liquids gasesti bauturi unice, complexe, pentru o experienta a gustului de neuitat.

Brand: Metaxa Model: EL121
Metaxa Private Reserve este un brandy unic, plin, complex. Sortimentul este prima creatie a maestrului Constantino Raptis, care debuteaza in 1992 in cadrul companiei Metaxa.Private Reserve este realizat o singura data pe an, intr-un lot unic, din blenduri ajunse la apogeu. Bautura reuneste vinur..
345.64RON
Fără TVA:290.45RON
Brand: Metaxa Model: EL117
Metaxa 7* este un brandy generos, cu un gust plin si aroma de fructe coapte. Licoarea petrece nu mai putin de 7 ani in butoaie de stejar Limousin, pentru o a doua maturare, detaliu ce ii confera nuante si straturi multiple. Baza clasica de Metaxa este imbunatatita cu note de scortisoara si cafea. ..
75.05RON 79.77RON
Fără TVA:63.07RON
Brand: Metaxa Model: EL116
Dupa 7 ani petrecuti in butoaie de stejar Limousin, ingredientele atent alese de maestrul Constantinos Raptis dau nastere unui brandy echilibrat, generos pe palat.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, i..
77.71RON
Fără TVA:65.30RON
Brand: Metaxa Model: EL119
Despre sortimentul 7* producatorul spune doar atat: "fructat, generos, rotund". Baza clasica de Metaxa este imbunatatita cu nuante de scortisoara si cafea. 7 ani este timpul pe care amestecul de distilat de vin, ierburi aromatice, mirodenii si vinuri Muscat de Samos il petrece pentru o a doua matura..
105.43RON
Fără TVA:88.60RON
Brand: Metaxa Model: EL113
Metaxa 5* este un brandy aromat, cu nuante florale, menit sa fie savurat in tihna.Istoria brandului incepe in 1888, cand Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii. Reteta are succes, iar dovada sta faptul ca..
65.62RON
Fără TVA:55.14RON
Brand: Metaxa Model: EL110
Fiecare stea de pe eticheta faimosului brandy ofera imaginea anilor petrecuti de ingredientele atent alese in butoaiele de stejar Limousin, pentru o a doua maturare.Metaxa 5* este o bautura eleganta, versatila, cu note florale si finish prezent pe palat mult dupa ultima picatura. Inceputurile br..
17.01RON 19.33RON
Fără TVA:14.29RON
Brand: Metaxa Model: EL112
Metaxa 5* este un brandy rafinat, cu nuante florale, ce merita sa fie savurat in tihna.Istoria brandului depaseste granita unui secol: in 1888, Spyros Metaxa isi propune sa creeze o licoare aparte, puternica si eleganta in acelasi timp, in contradictie cu distilatele vremii.Reteta are succes..
54.34RON
Fără TVA:45.66RON
Brand: Metaxa Model: EL111
Istoria Metaxa incepe in 1888 cand Spyros Metaxa decide sa isi construiasca langa portul Pireu o distilerie. Visul sau era sa creeze o bautura aparte, diferita de cele ale vremii. Si iata ca astazi, la mai mult de un secol distanta, visul sau dainuie.Reteta initiala, pastrata aproape secreta, es..
35.96RON
Fără TVA:30.22RON
Brand: Metaxa Model: EL114
Un brandy floral, versatil, rafinat. Acesta este Metaxa 5*, sortiment din gama creata in 1888 de Spyros Metaxa. Reteta a carei vechime depaseste granita unui secol, este respectata si astazi: amestecul de distilat din vin si Muscat de Samos deja invechite, cu adaos ierburi mediteraneene si petale de..
73.14RON
Fără TVA:61.46RON
Brand: Metaxa Model: EL109
Metaxa 12* este o licoare aparte, nascuta din dorinta unui pionier de a crea o bautura unica, ce nu poate fi incadrata in tipare.12 ani este timpul pe care amestecul de distilat de vin, ierburi aromatice si vinuri Muscat de Samos il petrece pentru o a doua maturare, in butoaie de stejar Limousin..
151.97RON
Fără TVA:127.71RON
Brand: Metaxa Model: EL108
O bautura unica, cu o istorie bogata si un creator dornic sa experimenteze. Aceasta este Metaxa.Incepand din 1888, Spyros Metaxa, un adevarat pionier al timpului sau, renunta la afacerea cu matase a familiei si costruieste prima distilerie in portul grec Pireu, langa Atena. Dorinta sa cea mai ma..
150.15RON
Fără TVA:126.18RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?