Expert Liquids
Your Cart

Andrian

In 1893, odata cu nasterea primei Cooperative a vinificatorilor din Tirolul de Sud, apare si filosofia marcii Andrian, ce considera ca "Vinul este in acelasi timp un proces de devenire si o stare de a fi".

Pentru artizanii licorilor clasice, secretul obtinerii unui vin special consta in devotament, atentie si pasiune constanta, impletite cu munca sustinuta, in vii si crame.

Vinurile Andrian sunt companionii devotati ai unor mese rafinate si ofera experiente ale gustului ce pot trece cu usurinta bariera dintre generatii.

Andrian Gewurztraminer DOC 2019 0.75L Vin Alb Sec
New -25 %
Brand: Andrian Model: EL582
Gewurztraminer DOC este un vin alb sec bine echilibrat si persistent pe palat. Vinificarea strugurilor atent alesi si recoltati manual s-a facut prin fermentare initiala la temperaturi controlate in cuve din otel inoxidabil, urmata de maturare pe drojdii fine timp de 6 luni.ZONA DE PRODUCTIE: Tr..
43,73RON 58,31RON
Fără TVA:36,75RON
Brand: Andrian Model: EL560
Sauvignon Blanc DOC Floreado este un vin alb sec, expresiv, cu note florale si gust elegant. Cei mai buni struguri Sauvignon Blanc sunt alesi si vinificati dupa metoda traditionala, cu fermentare in recipiente din otel inoxidabil la temperatura controlata si maturare pe drojdie fina timp de 6 luni. ..
46,41RON 61,88RON
Fără TVA:39,00RON
Brand: Andrian Model: EL562
Pinot Grigio DOC este un vin alb sec cu buchet fructat, placut si gust moale, echilibrat. Cei mai buni struguri Pinot Grigio sunt alesi si vinificati dupa metoda traditionala, cu fermentare in recipiente din otel inoxidabil la temperatura controlata si maturarea pe drojdii fine timp de 6 luni.ZO..
40,16RON 53,55RON
Fără TVA:33,75RON
Brand: Andrian Model: EL561
Chardonnay DOC Somereto este un vin alb sec cu buchet fructat, intens si gust proaspat, echilibrat. Cei mai buni struguri Chardonnay sunt alesi si vinificati dupa metoda traditionala, cu fermentare in recipiente din otel inoxidabil la temperatura controlata, maturarea pe drojdie fina timp de 6 luni ..
40,16RON 53,55RON
Fără TVA:33,75RON
Brand: Andrian Model: EL559
Chardonnay DOC Doran este un vin alb sec bogat, cu parfum de citrice si condimente, ce lasa pe palat un gust armonios, echilibrat. Vinificarea strugurilor atent alesi si recoltati manual s-a facut dupa metoda traditionala, simpla.Fermentatia dubla, initial in butoaie, apoi malolactica, este urma..
107,10RON 142,80RON
Fără TVA:90,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?