Expert Liquids
Cos cumparaturi

Bomboane ciocolata

Brand: Mondelez Model: EL515
Inimioarele I Love Milka sunt praline de ciocolata cu lapte din Alpi si interior cremos de capsuni, perfecte pentru un cadou. Cumpara-le acum!Ingrediente: zahar, unt de cacao, ulei de palmier, lapte praf degresat, zer praf (din lapte), masa de cacao, sirop de glucoza, grasime din lapte, pudra de..
8.58 Lei
Fără TVA:7.87 Lei
Brand: Mondelez Model: EL514
Pralinele Milka Thank You sunt flori de ciocolata cu lapte si miez de crema fina de cacao. Spune "Multumesc!" in limba universala a ciocolatei!Ingrediente: zahar, unt de cacao, grasime de palmier, lapte praf degresat, masa de cacao, lapte praf integral, zer praf (din lapte), pudra de cacao cu co..
8.58 Lei
Fără TVA:7.87 Lei
Brand: Mondelez Model: EL509
Fiecare bomboana Poiana Chokotoff aduce pe palat un gust intens de caramel si lapte, iar invelisul de ciocolata intregeste o experienta a gustului de neuitat. Savureaza-le alaturi de prieteni, sau ofera-le cadou.Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, lapte praf integral, masa de cacao, unt de cac..
11.53 Lei
Fără TVA:10.58 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?