Expert Liquids
Cos cumparaturi

Capsule cafea

Brand: Nestle Model: EL528
Nescafe Dolce Gusto Cafe Lungo este un sortiment clasic de cafea Arabica, cu aroma intensa, complexa, echilibrata. Usor de preparat, printr-o singura apasare de buton, Cafe Lungo este bautura preferata a iubitorilor de cafea neagra cu un strat fin de spuma cremoasa. Pentru un plus de rasfat, cauta s..
26.29 Lei
Fără TVA:24.12 Lei
Brand: Nestle Model: EL527
Nescafe Dolce Gusto Cortado Espresso Machiato este un sortiment de cafea onctuoasa, intensa, cu origini iberice. Bautura reuneste clasicul espresso si laptele savuros intr-o singura capsula usor de utilizat.Presiunea de 15 bari a aparatelor de cafea Nescafe Dolce Gusto si cestile cu forma specif..
26.29 Lei
Fără TVA:24.12 Lei
Brand: Nestle Model: EL529
Nescafe Dolce Gusto Cafe au Lait este o bautura intensa, cremoasa, ce poate fi preparata rapid, cu ajutorul unei singure capsule. Mixul de cafea Robusta din Asia de Sud si lapte este potrivit pentru cei care prefera combinatiile. Excelenta ca atare, dar si alaturi de cateva cuburi de gheata, sau lin..
26.29 Lei
Fără TVA:24.12 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?