Expert Liquids
Cos cumparaturi

A6mani

A6mani este povestea celor 3 verisoare indragostite de regiunea in care, de generatii, se produce vin de cea mai buna calitate: Puglia.

In 2011, in inima DOP Primitivo din Manduria, iese la lumina proiectul celor "6 maini", ce-si propun sa adune cu grija struguri din soiuri indigene si sa ii transforme in licori memorabile.

Vinurile A6mani primesc, an de an, la competitiile internationale de profil, recunoasterea binemeritata.

Brand: A6mani Model: VILIFSALSAL0119
Lifili Salice Salentino este un vin rosu sec obtinut din struguri Malvasia si Negroamaro, culesi manual in a doua jumatate a lunii septembrie. Vinificarea are loc prin macerare termocontrolata si fermentare alcoolica cu drojdii selectate timp de circa 10 zile. Vinul este rafinat in recipiente din ot..
30.44 Lei
Fără TVA:25.58 Lei
Brand: A6mani Model: VILIFNGRSAL0121
Lifili Salento IGP este vinul rosu sec intens, din struguri Negroamaro, culesi din podgoriile protejate din zona Salento in a doua decada a lunii septembrie. Vinul este obtinut prin macerare termocontrolata, urmata de o fermentare cu drojdii selectionate (timp de 10 zile) si maturare in recipiente d..
30.44 Lei
Fără TVA:25.58 Lei
Brand: A6mani Model: 80023354013962
Familia Primitivo di Manduria este vinul rosu sec cu structura remarcabila, produs din struguri din soiul Primitivo, recoltati manual la jumatatea lunii septembrie. Vinul este obtinut printr-o macerare termocontrolata, urmata de fermentare cu drojdii selectionate (timp de 10 zile) si o maturare timp..
49.48 Lei
Fără TVA:41.58 Lei
Brand: A6mani Model: VILIFBIASAL0120
Lifili Bianco IGP Salento este un vin alb sec obtinut din struguri Malvasia Bianca si Chardonnay, culesi manual la mijlocul lunii august.Vinificarea are prin contact cu pielita fructului timp de 24 de ore, urmata de indepartarea acesteia si fermentare alcoolica la temperaturi controlate, 16°C, i..
30.44 Lei
Fără TVA:25.58 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim fisiere cookie si stocam informatii in browser-ul dvs. pentru a va imbunatati experienta si functionalitatea pe site-ul nostru. Politica de cookies

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?